|
|
#81 |
|
Re: Лудоман і МТТ
Cьогодні вже зіграв 4 турніри. На ФТ нарешті доїхав, навіть вийшов за фіналку нокуанті за 5. Але карти за фіналкою нормальної не було, один невдалий мув на півстеку, а потім вже шортом з АТ в залімплених вальтів попав. Посів 7 місце з 850 чол, і взяв $102.
Зараз граю на старзах турбо тейкдаун і сандей 1/4. За півгодини гри в тейкдауні програв півстеку з тріпсом в фул, а на сандеї вдало подвоївся, попавши в сет проти слоуплеїних тузів на префлопі ) |
|
|
|
|
|
|
#84 |
|
Я на місці. Останнім часом грав мало, по 1-3 турніри в день без особливих досягнен. В вівторок в Імперіал з'їздив на термінатор за 150, теж без ітм. Сьогодні загрузив в онлайні кілька турнірів вдень, але поки тільки в айпокері доїхав в мінімальні призи в фрізі за 11. Плюс сьогодні затащив в фріролі квиток на 100+20 Р в Чірколо
А з тейкдауном в неділю сталася печальна історія, в мене рівно о 00:00 відрубило інет, поки знайшов альтернативний варіант, тубро блайнди захавали стек, лишилося 2 бб, які я запушив зразу же і попав в QQ. |
|
|
|
|
|
|
#85 |
![]() Регистрация: 03.11.2007
Спасибо сказали: 217
|
Ванька видишь что дела не идут зделай в покере паузу на пару дней, пойди с девушкой погуляй(если имеется) или с кентами пойди забухай...!)
|
|
|
|
| Спасибо сказали: | VanUA (05.02.2010) |
|
|
#86 | |
|
Цитата:
Сьогодні знов в обід запустив парочку турнірчиків. Ось 2 роздачі проти одного і того самого оппа. Ну 2-а була чисто по нотсах і через те що була перша. Не здивуюся коли почую в свою адресу "фіш" і все таке ![]() PokerStars No-Limit Hold'em, 11 Tournament, 25/50 Blinds (9 handed) - Код:
Content visible to registered users only. Код:
Content visible to registered users only. Hero (UTG+1) (t4740) MP1 (t2538) MP2 (t3320) MP3 (t3316) CO (t3000) Button (t2795) SB (t6147) BB (t2075) Hero's M: 63.20 Preflop: Hero is UTG+1 with A Код:
Content visible to registered users only. Flop: (t450) 3 Код:
Content visible to registered users only. SB bets t300, Hero raises to t800, SB raises to t1300, Hero calls t500 Turn: (t3050) 7 Код:
Content visible to registered users only. SB bets t1000, Hero raises to t2400, SB calls t1400 River: (t7850) 2 Код:
Content visible to registered users only. SB checks, Hero bets t840 (All-In), SB calls t840 Total pot: t9530 Results: SB had 4 Код:
Content visible to registered users only. Hero had A Код:
Content visible to registered users only. Outcome: Hero won t9530 PokerStars No-Limit Hold'em, 11 Tournament, 25/50 Blinds (9 handed) - Код:
Content visible to registered users only. Hero (BB) (t9290) UTG (t2850) UTG+1 (t3000) MP1 (t3091) MP2 (t2925) MP3 (t2270) CO (t11430) Button (t2800) Hero's M: 123.87 Preflop: Hero is BB with A Код:
Content visible to registered users only. Flop: (t625) Q Код:
Content visible to registered users only. Hero checks, CO bets t600, Hero calls t600 Turn: (t1825) 4 Код:
Content visible to registered users only. Hero checks, CO bets t2100, Hero calls t2100 River: (t6025) 5 Код:
Content visible to registered users only. Hero checks, CO bets t8430 (All-In), Hero calls t6290 (All-In) Total pot: t18605 Results: Hero had A Код:
Content visible to registered users only. CO had J Код:
Content visible to registered users only. Outcome: Hero won t18605 |
||
|
|
|
|
|
#87 | |
![]() Регистрация: 03.11.2007
Спасибо сказали: 217
|
Цитата:
|
|
|
|
|
|
|
#88 |
|
Сьогодні вночі з'явилося бажання пограти. Всі турніри будьть по максимуму для мене, тобто майже всі з БІ по 11. Буду по ходу описувати все в даному пості (досвід перейняв в PokerOmsk'a
). Надіюсь комусь це буде цікаво і мені користь принесе.Сьогодні граю: Ipoker 3500 freezeout 6max за $11 Вилетів в перших 20хв, з AQ на флопі AJх попав в АJ. FullTilt Double Stack Knockout о 00:30 за $11 Всього грало 969 чол. Початок краще не придумаєш, за 15 хв спочатку на тріпсі з флопа на бб трохи добрав, а потім вибив двох з КК проти TT і AQ. Іду 92 з 371, стек 10,5к, середній 8к. 76 з 139, стек 15к, середній 21к, в ітм 90 чол. Мля, аут на 93, запушив AQ шортом, прийняли на КТ. В цьому турнірі взяв хоча б $10 за 5 убитих. Super Stack 15k guarantee за $11 Всього грало 2599 чол. ПІсля години гри стек 8,2к при середньому 7,2к Стек 19к, середній 10, але тут ще 1350 чол. Лишився один турнір, тут ще все дуже глибоко, постараюся поспостерігати за суперниками нормально і асе таке. Напевно хоч тут вилечу якось цікаво , а то всі аути якось по дебільному, ніби всюди сильніший був і всюди програв.І тут почалося... програв третину стеку з АА проти КТ на флопі Тхх. І тут аут, 543... PokerStars 40kg R за $5,5 (тут я зі старту роблю ребай і далі граю як фрізаут, тому що при структурі по 10 хв левелап подвійний едд-он уже робити менш вигідно ніж ребай зразу) Всьго грало 3946 чол. Ребай зону пройшов чудово, на початок фріз зони стек 14к, середній 9к. Стек 27к, середній 19, лишилося 1300 чол, в ітм 675. Програв за 3 середніх стеки префлоп AA в JJ, зараз ультрашорт. 739 при 675 призах... 20kg за $11 Грало 3355 чол. Після 1год гри стек чуть вищий початкового Стек 3к, середній 7,5. Аут, АQ в AJ префлоп. 40kg R за $3,3 (тут я теж зі старту роблю ребай, а едд-он вже по ситуації) Вигідно виставився на префлопі з QQ проти AT і A4, але рівер показав А. Ребаїтися більше не став, аут. Підсумок всього цього не дуже втішний, були всюди непогані шанси, а вийшло ніяк... Далі обов'язково буде краще ![]() Последний раз редактировалось VanUA; 06.02.2010 в 05:15.. |
|
|
|
|
| Спасибо сказали: |
|
|
#89 |
|
|
|
|
|
|
|
|
#90 |
|
Йшов уже -$250 від початку ведення щоденника, і нарешті довгоочікаваний занос. Правда фіналку відіграв дуже фігово, карти не було нормальної, кілька невдалих стілів, а потім з АК вмазався в АА. Турнір щойно завершив, зараз йду спати, всі подробиці пізніше.
Код:
Content visible to registered users only. |
|
|
|
|
|
|
#94 |
|
Ось одна роздача з турніру, десь коли лишалося 3 столи, на якій я потроївся, вигравши монетку проти одного оппа
Вона в принципі і дала змогу вийти за фіналку.PokerStars No-Limit Hold'em, 3.3 Tournament, 20000/40000 Blinds 4000 Ante (9 handed) - Код:
Content visible to registered users only. Hero (UTG+1) (t654472) MP1 (t280560) MP2 (t556096) MP3 (t1052253) CO (t813266) Button (t300352) SB (t391368) BB (t1588403) Hero's M: 6.82 Preflop: Hero is UTG+1 with K Код:
Content visible to registered users only. Flop: (t1712288) 9 Код:
Content visible to registered users only. Turn: (t1712288) J Код:
Content visible to registered users only. River: (t1712288) A Код:
Content visible to registered users only. Total pot: t1712288 Results: Hero had K Код:
Content visible to registered users only. MP2 had 8 Код:
Content visible to registered users only. Outcome: Hero won t1712288 |
|
|
|
|
|
|
#96 |
|
Администратор
|
с заносом
![]() а где подробности? )))
|
| Спасибо сказали: | VanUA (08.02.2010) |
|
|
#98 |
|
Та й сам не знаю, що конкретно писати про турнір. Він почався пізно, о 3.00, як правило це турнір, який я починаю останнім. До того я перебував в такому пасивному тільті (це я помітив на турнірі в Чірколо, який грав перед цим вечором і теж вилетів на пребаблі, як і в багатьох онлайн турнірах до цього), бо дуже багато турнірів зіграв за останні кілька днів і ніде не міг нічо взяти. Зробив зі старту ребай, про ребай зону нічо сказати не можу, так як грав паралельно 4 столи, так-сяк закінчив ребай зону зі стеком 5к десь, зробив едд-он, на початок фріз зони навіть не мав середнього стеку. Ну а потім вже через 1,5-2 год після початку турніру, цей стіл залишився один, з усіх інших повилітав, думав ну вилечу тут і йду спати
Але все пішло непогано, потрохи почав нарощувати стек, придивлятися до суерників, так вийшло що десь 2 години грав за одинм столом. Спочатку вдало виставився на флопі КК3 з 99, в суперника були AQ. Потім повигравав всякі префлоп зрівняння, переважно в усіх був сильніший зі старту, також виграв всі монетки, в яких вирішувалася доля стеку. Стек до баблу став середнім. Бабл якось пройшов дуже швидко, навтіь нічо цікавого там не відблося. По ходу всього турніру в мене стек коливався від 0,5 до 2 середніх, ніколи не був чіплідером і мега стеком, аж коли залишилося 3 столи, після виграної роздачі з АК, яку я постив вище, де 2 опонент якимось дивом подарував мені шанс потроїтися з 50% ![]() |
|
|
|
|
|
|
#99 |
|
В3,14здячив за сьогодні $155 в турінри і жодного ітм. Весь фарт в неділю вийшов напевно
. В такому же ребайнику по 3 взагалі поставив свій власний рекорд, за 22 хв 5 ребаїв, далі зміг зупинитися і вийшов. Завтра грати напевно не буду, поїду краще в Імперіал на термінатор за 150. |
|
|
|
|
|
|
#100 |
|
Администратор
|
с твоим бр, - это крайне необдуманный ход.
|
| Спасибо сказали: | Nestya (10.02.2010) |

). Надіюсь комусь це буде цікаво і мені користь принесе.

. В такому же ребайнику по 3 взагалі поставив свій власний рекорд, за 22 хв 5 ребаїв, далі зміг зупинитися і вийшов. Завтра грати напевно не буду, поїду краще в Імперіал на термінатор за 150.

Линейный вид