|
|
#121 |
|
Re: Лудоман і МТТ
Щось я давненько тут не писав. За цей час зіграв ще 2 десятки турнірів без жодного більш-менш нормального доїзду. Зіграв за більше ніж місяць всього 256 турнірів, загальний результат вийшов +$1144, всього забайінив $2849.
Загальний результат пристойний, враховуючи те що я багато мультитейблив і робив дуже багато помилок. Помічаю за собою багато дебільних колів, бетів, рейзів. В мене постіно занадто лузова репутація, що часто шкодить мені при спробі зробити якийсь мув, коли стек цього потребує. Також ніяк не можу на початку турніру викинути префлоп QQ чи КК, коли впевнений на 99% що в суперника АА. Пройшло вже більше місяця після того, як я почав вести цей блог. І я вирішив взяти паузу до кінця цього місяця. Тиждень не гратиму нічого в онлайні, хіба що відбори УСПЛ (бо хочеться пройти в фінал ), можливо зіграю за цей час кілька турнірів оффлайн. Ну і займусь доздаванням сесії, а то вже всі терміни спливають Також за цей час обдумаю, в якому напрямку далі рухатися, які турніри грати і т.п., а то якось не прикольно грати коли заманеться і все на що є реєстрація в даний час. |
|
|
|
|
| Спасибо сказали: | grigrory (23.02.2010) |
|
|
#122 |
|
P.S. Стало цікаво і я в екселі з записів своїх турнірів зробив свій графік за цей місяць, ось як він виглядає.
Код:
Content visible to registered users only. |
|
|
|
|
| Спасибо сказали: | febrius (23.02.2010), grigrory (23.02.2010), Mongol_ (01.04.2010), Nestya (23.02.2010), Юрий Нестеренко (23.02.2010) |
|
|
#124 |
|
|
|
|
|
|
|
|
#125 |
|
Администратор
|
ХМ тоже делает
|
|
|
#127 |
|
скачай кряк и будет тебе счастье =) в инете и 1.07 и 1.10 с кряками есть!
|
|
|
|
#128 |
|
Новий місяць почавя для мене зовсім невдало, зіграв кілька десятків мтт і жодного попадання в призи, яке перевищує хоча б в кілька разів БІ. В деякий момент я зрозумів, що знаходжуся в якомусь такому пасивному тільті, коли починаю не розуміти сам себе і свої дії.
МТТ штука десперсійна, тому коли довго не можеш ніде доїхати важко не впасти в тільт і я це розумію, але все рівно в деякі моменти думаю, нафіг мені взагалі ці турніри на кілька сотень, а то й тисяч чол, краще грав би собі снгшки, чи починав грати кеш. Ну поки що переключатися на щось інше нема великого бажання, та й досвіду в мене найбільше якраз в мтт. Тому визначатися з подальшою своєю грою буду трохи пізніше, а поки я вирішив активно пограти серію MiniFTOPS. Вибрав собі 13 івентів, які планую зіграти. Так як більшість з низ мені не по БР, домовився продати 50% долі своєму хорошому другові, який теж останнім часом зацікавився цією грою . Долі на всі івенти, які буду грати я продав пакетом, ну за моїм приблизним підрахунком (тому що там є і ребайники) мені буде потрібно близько $600 на всі БІ, тобто біля $300 плачу я, і таку ж суму мій бекер . Оскільки на кожен турнір ФТ проводить мільйон сатів, то надіюся поле там буде не сильніше ніж в тих турнірах, які я грав до цьогоНижче випишу всі ті турніри, в яких планую взяти участь. Перший починається сьогодні о 4.00 за Києвом. Тут буду описувати результати всіх турнірів і свою гру в них. Event #1 Wednesday March 10th 21:00 ET $20 + $2 NL Hold ‘em $350,000 Event #3 Thursday March 11th 21:00 ET $50 + $5 NL Hold ‘em 3xShootout $35,000 Event #4 Friday March 12th 13:00 ET $20 + $2 NL Hold ‘em 1 rebuy and 1 add-on $300,000 Event #7 Saturday March 13th 15:00 ET $10 + $1 NL Hold ‘em Rebuy $350,000 Event #8 Sunday March 14th 13:00 ET TBA $12 + $1 NL Hold ‘em Knockout $250,000 Event #10 Sunday March 14th 17:00 ET $30 + $3 NL Hold ‘em $600,000 Event #12 Monday March 15th 21:00 ET $100 + $9 NL Hold ‘em $400,000 Event #13 Tuesday March 16th 13:00 ET $30 + $3 NL Hold ‘em 4xShootout 6max $150,000 Event #15 Tuesday March 16th 21:00 ET $20 + $2 NL Hold ‘em turbo $200,000 Event #17 Wednesday March 17th 21:00 ET $30 + $3 NL Hold ‘em 6max rebuy $350,000 Event #20 Friday March 19th 13:00 ET $20 + $2 NL Hold ‘em 6max $200,000 Event #25 Sunday March 21st 13:00 ET $24 + $2 NL Hold ‘em Knockout 6max $300,000 Main Event Sunday March 21st 17:00 ET $50 + $5 NL Hold ‘em $800,000 Gl to me |
|
|
|
|
|
|
#129 |
![]() Регистрация: 25.03.2009
Спасибо сказали: 356
|
Удачи!!! Буду болеть за тебя! Самое время что-нибудь там затащить. А то, что не попадаешь в призы, это ничего страшного, нужно верить в себя.
|
| Спасибо сказали: | VanUA (11.03.2010) |
|
|
#130 |
|
З першого івенту вилетів на почесному 15015 місці з майже 19к чол, так і не зігравши жодної цікавої роздачі, виставився з натсовий флеш дро на флопі проти 2 пар, маючи вже тіки половину стартового стеку, проти чувака який перед ти більшу частину тієї другої половини в мене забрав, дотягнувши гатшот
![]() |
|
|
|
|
|
|
#131 |
|
скачай крякнутый на торрентах
|
|
|
|
#132 |
![]() Регистрация: 31.03.2009
Спасибо сказали: 169
|
|
|
|
|
|
|
#134 |
|
Побачив сьогодні цікаву цитату "как вы лодку назовете, так она и поплывет". Так само в чомусь і в цьому випадку. Поточний місяць виявився дуже невдалим, хоч я зіграв турнірів набагато менше ніж в лютому, але встиг за цей час залити весь той "плюс" який був і навіть вийти в мінус на $250. Ну враховуючи те, що грав багато турнірів в долях, то вийшло все в 0, за оці 2 місяці. Потягнуло мене грати турніри з мільйонними полями, з немоїми байінами, тому все так і вийшло.
Але незважаючи на це все, в покері я не розчарувався. Просто найближчих місяців два взагалі по мінімуму буду грати в онлайні, якщо і буду щось, то нерегулярно. Зосереджуся на оффлайні в ті дні коли буде настрій. Коли трохи порузумнішаю можливо знов почну щось гріндити регулярно і в інеті Тоді можливо в мене знову з'явиться бажання писати блог для дисципліни. А поки що тему можете закривати, ітак назва неудачно вибрана Всім удачі. Грайте і вигравайте |
|
|
|
|
|
|
#135 | |
![]() Регистрация: 14.11.2009
Спасибо сказали: 56
|
Цитата:
А когда-то (вроде совсем недавно) эту цитату знали практически все... НЕужели мы стареем? ![]() |
|
|
|
|
|
|
#136 |
|
|
|
|
|
|
|
|
#137 | |
|
Йа пионерко
|
Цитата:
![]()
K|\|()L3DG3 1$ a P()\/\/3r... u$3 y()uR P()\/\/3r 1N G()()D, |\|()7 3\/1L "Что-то, воля ваша, недоброе таится в мужчинах, избегающих вина, игр, общества прелестных женщин, застольной беседы. Такие люди или тяжко больны, или втайне ненавидят окружающих." (С) Воланд Все, кто играет больше меня - жалкие задроты. Все, кто играет меньше меня - ленивые нубы |
|
|
|
|
|
|
#138 | |
|
Цитата:
p.s. Если я сказал про большинство - это не значит, что человек родившийся в 90-х и читающий мой пост обязательно в него входит. На всякий случай... А то заметил, что люди в интернете часто всё начинают принимать на свой счёт. ![]() |
||
|
|
|
| Спасибо сказали: | Chuvachanga (02.04.2010), febrius (01.04.2010), grigrory (01.04.2010), Nestya (02.04.2010), PigeonUa (01.04.2010) |
|
|
#139 | ||
![]() Регистрация: 20.09.2009
Спасибо сказали: 24
|
Цитата:
![]() обратись Биллу Гейтсу может его заинтересует и появится ХМicrosoft 2010 и будет кому тебя бекерить Цитата:
лечи бр, играй по бру и может почитай что нибудь кроме журналов, которые лежат в покерных клубах и тебе будет счастье Код:
Content visible to registered users only. |
||
|
|
|
|
|
#140 |
|
Администратор
|
счастья может и не будет, но с деньгами попроще должно быть )
|

), можливо зіграю за цей час кілька турнірів оффлайн. Ну і займусь доздаванням сесії, а то вже всі терміни спливають
Також за цей час обдумаю, в якому напрямку далі рухатися, які турніри грати і т.п., а то якось не прикольно грати коли заманеться і все на що є реєстрація в даний час.

и будет кому тебя бекерить 

Линейный вид